Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Petit-Choux förhåller sig till haikudikter som räven förhåller sig till rönnbär, eller högtidligare: som kumranrullarna till bibeln.


Petit-Choux 9-12

9
VISA
HÖGEN

en arkeolog
och en telefonkatalog
låg
på samma teolog

10
TJUV
TITTAR

porten öppnades
dörren sköts
endast
låset överlevde

11
HAI
KUKU

göken gol i gran
ekorrn skalade bolag –
vadan gick varthän

12
RYMDENS
BETYDELSE

vem kan snegla förutan rymd
vem kan tro utan stjärnor
rymden är allt för mig
utan rymd är jag skymd




Fri vers av Castrullus
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-29 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Castrullus