Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske haiku #2

Handen i fickan,
som en fumlande frälsning,
som en naken gest.




Bunden vers (Haiku) av Marcel Bongo
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-30 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcel Bongo
Marcel Bongo