Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I KROKOM ELLER MOLKOM

i krokom eller molkom

eller var du än är

i lesotho eller tierp

kan du finna Honom där

på ett plan ovan molnen

till en fjärran kontinent

dit där du inte tror att

Jesu namn har blivit känt

även där ska du finna

Hans avtryck och Hans spår

vart du dig i världen vänder

där du åker eller går

kan Hans skapelse beskådas

som ett tydligt vittnesbörd

oavsett om du är tränad

som en riktig fitnessnörd

eller tjock och överviktig

överaktiv eller lat

om du strosar lugn och stillsam

eller rusar full av hat

Han kan fånga dig i flykten

så att du kan sluta fly

som Han gjorde med en ung man

uti älvkarleby

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/4 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2018-05-01 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP