Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TABLOIDTENTAKLER

tabloidtentakler

de når in överallt

men tingen framställs nte

i sin rätta gestalt

tabloidtentankler

det är vinsten som styr

när man fabricerar

något nytt äventyr

 

här finns ingen plats för

någon integritet

tentaklerna får form

din identitet

tabloidtentakler

söker en sensation

man vill se spektakel

saknar helt diskretion

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/3 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2018-05-01 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man måste sovra inflödet om man vill vara fri!
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP