Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppspelningen

Jag är nervös.
Skall provspela för bandet.
Dom är skitbra komponerar sin egen musik
och texter.
Allt är elektroniskt när dom repeterar så hörs inte ett ljud förutom
sången och flöjten, dom är inte elektroniska, ännu.
Alla har hörlurar.
Min synt kopplas in och synkroniseras.
Kollar med några ackord låter det bra ? basen i synten måste bort
skorrar i systemet.
Jag drar ingång med introt , stampar in takten och sjunger

You broke my hart
in surch for love
You took my hart away
wount give it back
for all the days I lost

I searched in wayne
to find a babe
I thought it was you
but I was wrong

I am moving to the bar
gonna push it to far
trying to let you go
but i miss you so

I am driving away
away from you
leaving you behind
back on the road
searching for another love

In California sun
on the beach i found my way
The sea makes my waves
the surfing takes my way
I found my love in the waves

Kör ett kort avslutning med
slut ackord i annan tonart.

Tystnad, så bryter applåderna ut från band medlemmarna
lättnad.
Jag får köra mina spelningar med dom på nationaldagens firande.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-02 08:01



Bookmark and Share


  henke_r
Tvekar inte en sekund på att du höll måttet!
2018-05-02

  i af apa
Grattis!
2018-05-02

  Fulbergarn
trevligt

2018-05-02

  Marita Ohlquist VIP
En glädjens dag, grattis!
2018-05-02

    ej medlem längre
Underbart att höra! Grattis!
2018-05-02

  Anya VIP
Grattis. blir glad över dina ord.
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP