Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskäftighetens furste


Beskäftighetens furste
hotande och vred
Han rustar sig förvisst
med våld och argan list
likväl vi han ej frukte




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-02 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar