Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEGEMONI

vissa vill ha hegemoni

och friheten den struntar man i

man vill ha total dominans

så andra aldrig kan få en chans

om du hotar planläggningen

fryser de snabbt ut dig, min vän

här finns inget utrymme för

avvikande röster som stör

 

om din själ är känslig och svag

hamnar du i deras gulag

ut i kylan måste du gå

där kan du få skrika dig blå

vissa vill ha hegemoni

och de hatar att du är fri

makt är deras främsta begär

de förpestar din atmosfär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2018-05-03 08:13



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Där slog du huvudet på spiken. Klockrent.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP