Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskapet

En sällskapshund är
Pigg och alert
Varm och tillgiven
Lekfull och kärleksfull
Trogen och passionerad




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 175 gånger
Publicerad 2018-05-03 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar