Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om alkisen Alice


Planetens Paradis

De troende tror
Att Paradiset
Finns Ovan Där
Men du vet
Att det finns
Nu och här
Du öppnar din lustgård
Långt från bister verklighet
Du vinner var gång
I Lyckans Lotteri
Mina lotter
Ger blott baksmälla
Du som vet
Dela din hemlighet






Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 129 gånger
Publicerad 2018-05-03 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar