Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Culture

The culture carrying women
In their upper mid-age
Candidly ingest
The quasi intellectual critic’s
Premature comments about
The subsidized snob-culture’s
Latest swan dance
With a certain feeling of being
Superior to their slob-cultural sisters




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-03 16:19



Bookmark and Share


  Stay Golden
Mens-tavla någon?
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar