Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsolståndet

Det livgivande ljuset
Driver skörd
Liv och lust
Kulminerar under
Kräftans vändkrets

På bruna ben
Fångar håven en
Fladdrande fjäril
Sill och snaps
Dans på Sunnanö
Ringlekar och
Kulturtradering
En fest för livet

Dimman lägrar
Stilla vatten
Kudde med sju
Sorters blomster
Midsommarnattens
Näralivetupplevelse




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-04 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar