Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Why worry


Jobless and homeless
Mistrust and distrust
Apathy in futility

The Social control
Eliminated

Suddenly some action

Why bother

No dream
No aim
No future

Another boost
Towards polarization
We and them




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-04 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar