Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets surpris

Årets surpris
Inget Nobelpris
Om fru Arnault gjort sin sak
Hade Jean-Claudes varit slak
Och vi hade sluppit detta omak
Läcker värre än sållet
Det han hört i hushållet
En kåt fransos
Borde bli mos
Visa ut den fan
Här vill vi inte ha’n




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-04 20:38



Bookmark and Share


  Viksten
Fyndigt
Härlig udd
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar