Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lögnens värld

I lögnens värld är fria tankar förbjudna.
Är det även så i sanningens värld?
Sanningen är alltid svårast att höra sägs det.

Sanningar halvsanningar och ljug överdrifter förminskningar
förnekande strömmar över oss dagligen.
Bara de sanningar som passar syftet sägs.

Lögnerna upprepas så ofta att de till sist blir till sanningar.
Desinformationen firar sina tributer.
Vad skall vi göra för att värja oss mot denna ström?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-05 09:36



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en text som väcker frågor!

2018-05-05

    Sefarge VIP

Ju mer man lyssnar
Till kreti o pleti desto
Mer uppfattningar
Utsätts man väl för
Men musik kan väl
Ändå icke ljuga?
En renande fri-
zon i livet!
:}
2018-05-05

  Fulbergarn
lögnarna håller sina lögner för sanningar i absurdum, har inga svar
2018-05-05

    Lars J
Viktigt budskap och idag kan alla så lätt synas och höras via sociala medier där någons sanning är en annans lögn. det är bara att jämföra nyheter på Cnn.com emot RT.com till exempel
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP