Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Men den som är rädd för Getsemane har inget alls att få, eller ge." (Nils Ferlin)


JOKRARNA

man försöker skämta bort

det som man är rädda för

livet är ju ack så kort

sanningssägarna förstör

flabbet får man svälja i

slutuppgörelsen

ingenting kan skrämma folk

såsom sanningen

 

man försöker skratta bort

livets verklighet

allvaret är oklädsamt

ej i paritet

flykten permanentas av

jakten inuti

det blir en profit för vår

nöjesindustri

 

 

vissa saknar helt respekt

för det du för fram

tror att du är clownen fast

du är allvarsam

det är önsketänkande

rädslornas refug

vill du bli bedragen så

asgarva och ljug

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/5 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=llOk0tFhoG0

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2018-05-05 15:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tänker på vissa s.k kändisar med texten "PK-ELITEN" tryckt på sina t-shirts, där försöker man verkligen skämta bort nåt som är bland de största dårskapen vi har i Sverige.
2018-05-05

    ej medlem längre
Så sant!
Det är meningslöst att förneka sanningen för att man är rädd för den, när den hinner ifatt kommer den att ta struptag. Bättre då att bli vän med sanningen.
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP