Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i nytt tidevarv

Resan på väg in i nytt tidevarv
Värderingar packas upp
Läggs upp på livets auktion
Nya bud ska läggas
Vilka har stigit respektive sjunkit
i värde

Har önskningar tillkommit
I vad
Tid
Pengar
Frihet

Min strävan skapat frukt
Söker vägar att plocka den
Medveten att den lätt blir till sur lukt

Auktionen maler sakta
Dammiga värderingar ser dagens ljus
Den inre kretsen budar och argumenterar
Behoven hängs ut i sin nakenhet
Flödet av positiv energi prioriteras
Medveten om livets tidsepoker
Får kärleken det högsta budet




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-05 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP