Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MONOPOLISERAT TERRITORIUM

monopoliserat territorium

jag förpassas ut i marginalen

monopoliserat territorium

där regerar alla tomma skalen

andra står vid sidan med pamfletterna

där det uppmanas till kamp mot kvalen

de har sökt polistillstånd, men inte jag

ändå ser jag fram emot finalen

 

LARZ GUSTAFSSON 6/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2018-05-06 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP