Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så gick det för USA:s urbefolkning.


RESERVAT NÄSTA

vi ska anpassa oss

tills tills vi anpassat bort

vår nationella identitet

vi ska anpassa oss

vi duger inte alls som vi är

vi ska anpassa oss

till folk som inte föddes här

 

du förväntas be

om ursäkt för din etnicitet

du blir främling här

som tintin en gång var i tibet

fast du var här först

ska du ändå hamna i andra hand

vad har hänt med dig

ditt kulturarv och ditt fornstora land?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2018-05-06 14:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oberoende av hur det kommer att sluta så blir det de politiskt korrekta som segrar.
Jag ser alla partier som onda. Särskilt KD.
Jag slutade rösta på nittiotalet och river mitt röstkort när det kommer.
2018-05-09

  AKT VIP
Undra hur nästa val kommer att sluta?
2018-05-09

  Bodingen VIP
Löfven påstår att det inte existerar några etniska svenskar, genforskarna protesterar för enligt deras rön tillhör vi fortfarande ett av de mest homogena folken i världen, vi är alltså mer etniska än genomsnittet.

Onda makter förkastar bevisen och mumlar nåt om rasistiska undertoner, man är alltså rasist om man nu som jag råkar tillhöra det svenska folket? Vikingar oberoende av hudfärg, det som är vårt ska vi behålla och att ta seden dit man kommer gäller fortfarande i allra högsta grad.
2018-05-07

    ej medlem längre
Vi har blivit effektivt tystade och blivit lärda att förneka oss själva.

"Ve den hand som avskär tungan
på det folk som en gång haft en röst.
Ve den som med vilja sårar lungan
i offentlighetens breda bröst".
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP