Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusa minnen har evigt liv

Förr eller senare
Drabbar oss döden
Ond och bråd eller
Långsam och plågsam
Kanske befriande men
Mestadels med
Sorg och saknad
Tiden läker och
Ljusa minnen har
Evigt liv




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-06 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar