Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige och hemlandet


Nog
Finns skillnad i
Språk och seder
Lyx och livsvillkor
Koder och kultur

Men
Samma bekymmer för
Barn och barnbarn
Mat och motvind
Hem och hälsa

Och
Samma glädje i
Dikt och dröm
Fest och fotboll
Sex och sång

Och
Samma sorg i
Sysslolöshet och separationer
Orättvisa och oförmåga
Elakhet och ensamhet




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 146 gånger
Publicerad 2018-05-06 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar