Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MELONER

Lik melonen mognar kvinnan
Och blir mera mjuk än innan,
Hos dom båda skrynklas skalet
Dock för kvinnan blir det galet
När det släta attraherar
Medan skrynklor repellerar

Från den mogna frukten saften svallar
När hans tand i köttet hungrigt biter
Från den mogna kvinnan blodet svallar
När hans tand i gumfläsk ger inviter
Hon bjuds sex nonstop
I en kåt och skrynklad kropp




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-06 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar