Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA MÄNNISKOR ÄR KÄLLOR TILL BESVIKELSE

alla människor är källor till besvikelse

undertecknad är ett fruktansvärt bevis

mänskligheten är ett överskattat fenomen

detta motsägs av så kallad expertis

de är lika blinda som sina beundrare

och de faller alla ned i samma grop

alla människor är källor till besvikelse

har du sett dig själv har du sett allihop

 

LARZ GUSTAFSSON 6/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 504 gånger
Publicerad 2018-05-06 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja verkligen att jag känner igen mig!
2018-05-08

  Tomas Karlsson VIP
:-D

Bra! Bokmärker den!
2018-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Matroniserande kommentarer raderas.
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP