Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED MIG BLEV DET ANNORLUNDA

med mig blev det annorlunda

med mig blev det snett och vint

en serie av idel fiaskon

av allt det där som slog slint

med mig blev det som en freak show

som allt för många har sett

det blev inte som jag tänkt mig

det blev både vint och snett

 

LARZ GUSTAFSSON 7/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2018-05-07 19:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så skriver du för att du inte klarar av sanningen. Du lever i ett önsketänkande. Men världen är ingen syrénberså.
2018-05-07

  Språk, hjärna!
Sorgligt, men hoppas att det är med glimten i ögat!
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP