Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag sökte och du fann

 

Jag sökte mig själv och fann dig
Blod och eld och frihet

Elden som jag saknade gav du mig
Livet jag förlorade gav du mig tillbaka

Jag reste i tiden söker svar
Jag fastande i dåtiden och fick inget svar

Ensamheten fick du av mig
Stillheten fick du av mig

Sorlig att det blev så
Sorlig att jag bara var så

Stolt att ha dig bredvid mig
Stolt över den hand du sträckte till mig

Jag blev till en människa med dig
Du blev till ensam med mig

Blod och friheten var du
Eld och blod förblev jag till

Ledsen att jag levde vilse hela mitt liv
Ledsen för att du fick dela med mig min vilsenhet

Min ensamhet och min vilsenhet smakade du på
Din eld och blod befriade mig

Jag sökte????????????????
Och du fann!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2018-05-08 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP