Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väntar tills imorgon

det känns inte som jag väntar
men det gör jag,
och torsdagen är planerad
fredagen är planerad
och veckan efter är körd
ifall grannlandet

BEHÅLLER SINA BESÖKARE

det finns ju ingen anledning att klaga på något som
jag utsatt mig själv för
vi talar inte om vatten längre vi
pratar om
det som är tjockare än vatten
mjölk filmjölk grädde créme fraiche
nej vi pratar om
hårvax
det sitter kvar i luften




Övriga genrer av jag borde
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-06-07 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde