Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

it\'s nothing but love

and yet nothing is everything










Övriga genrer av jag borde
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-08-27 21:35



Bookmark and Share


    L.I.E
gahh.
SLUTA!..

INTE!
den där va bra..
Keep on the good woork!
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

jag borde
jag borde