Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om invandraren arbetar eller ej


Anne-Marie Pålsson, nationalekonom och fd riksdagsledamot, framför i SDS den 30 april 2018 den befängda tanken att det inte spelar någon roll om invandraren arbetar eller ej med reservationen att det inte gäller för högutbildade invandrare. Med hänvisning till en rapport beställd av det engelska överhuset.
I teorin är allt möjligt, men varje sunt tänkande människa inser att en arbetande invandrare som försörjer sig själv och betalar skatt är bättre än en invandrare som är beroende av försörjningsstöd. Försörjningsstödet måste ju tas från våra gemensamma tillgångar och ju mindre dessa tas i anspråk av arbetslösa invandrare desto bättre..
Om försvarsutgifterna överstiger 10 % av ett lands BNP så blir det kris i ekonomin. På samma sätt bör det vara med arbetslösheten. Vi har idag en arbetslöshet på 4 % bland inrikes födda och drygt 20 % för utrikes födda.
Nationalekonomin och vädertjänsten har samma prognosticeringsförmåga. VSB.









Prosa av Gunnar Barkenhammar
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-09 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar