Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMTAM MEN ALDRIG TÄMJD

trots att det är som det är

så är jag hemtam här

trots detta slags atmosfär

så är jag hemtam här

här är jag mest till besvär

men jag är hemtam här

lyssnar och lever och lär

pilgrim och resenär

 

LARZ GUSTAFSSON 9/5 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2018-05-09 19:52



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Borta bra men hemma bäst?
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP