Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksamhet och sorg hand i hand.


Det bitterljuva i att ändå ha älskat och blivit älskad

du var mitt alltid, för evigt
den första och den enda
jag såg mig bli gammal med
och fast det nu är länge sedan
gör det lika ont att veta
att du numera är mitt
aldrig igen




Fri vers (Fri form) av Iridescence VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-09 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iridescence
Iridescence VIP