Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humörsvängningar

Nedstämdhet och upprymdhet
Hopplöshet och hoppfullhet
Osäkerhet och säkerhet
Otrygghet och trygghet
Håglöshet och livfullhet
Ensamhet och tvåsamhet
Skillnaden är fitthårsfin





Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 168 gånger
Publicerad 2018-05-10 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar