Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur "treackordsdikter" (megafon, 2018)


”Privilege (set me free)”

När Patti Smith vaknar
tänker hon på tre saker
Dricka kaffe, skriva
och mata katten
Alltid i den ordningen




Fri vers av Thomas C Ericsson
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-11 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas C Ericsson
Thomas C Ericsson