Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Viksten Förbjuden frukt (sexordare)


Vi inför ett förbud

Vi inför ett förbud ha ha,
så blir allting bra
sa politikerna.
Men människan är en finurlig sort
trollar förbudet bort.
Hittar tusen vägar ut
struntar i politikernas beslut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-15 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP