Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETER.SE ÄR SOM "STARLET" OCH "MITT LIVS NOVELL" MFL

Fullt af hjärta,smärta och könsryckningar.

Romantik i all ära,är ju fint,men det är stor skillnad mellan romantisk illusion kontra realistisk romantik.

All seriös poesi utvinns enbart fr det sistnämnda,allt öfvrigt tillhör pladdrarna och
pubertitetspoeter som sitter fast vid sina navelsträngar.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 595 gånger
Publicerad 2018-05-16 16:52



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Oh ! jag skulle väl kunna utveckla,men har ej tid och energi öfver till att gå i längre dispyter här,men teori är teori och praktik praktik.

2018-05-23

    ej medlem längre
Jag är ledsen, men det var inte det jag frågade om. Vi tänker nog lite olika om språk, antar jag. Men jag förstår ditt svar till viss del, språkliga fält hamnar ofta på individnivå och det är bara att finna sig i det. Tack dock att Du besvärade Dig.
2018-05-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Illusion vs realism vars motsatser avslöjar sig själva.
2018-05-17

    ej medlem längre
Sten Wiking viker inte ner sig, detta är ingen fyndighet med ljud utan hedervärda ord om en människa som står upp för sin uppfattning och inget annat.

Jag tycker dock att den här texten är lite väl hård. Det luktar viruset INNANFÖR TULLARNAKULTUR, men mitt ärende är eftersom jag inte är speciellt intresserad av poesi utan endast av text och finner mig väl till rätta på en folklitteratursajt som denna, även om det tog ett tag innan jag kunde hantera den. Så: vad är "romantisk illusion" och vad är "realistisk romantik"? Har Du tid utveckla gärna?
2018-05-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hahaha....man blir skrattglad över vissa kommentarer,precis som om det vore humor,fast det är allvar dvs,allvarlig humor,så det finns äfven skillnad på humor.
2018-05-16

  Stay Golden
Don't fret, check out ya' golden boy ^^
2018-05-16

  Scarlett Miryam VIP
Glömmer aldrig bulimiuppmaningen jag som 11-åring läste på Starlets förstasida: "SPY DIG SNYGG!" (kan inte låta bli att se vissa referenser till aktuellt ämne här)

Nå, seriöst: alla uttrycker väl kärlek olika; jag anser själv att jag skriver kärleksdikter, medan andra har anklagat mig för att vara en aggressiv nazistisk djurplågare. Kärlek för mig är inte socker, vill jag ha det kan jag öppna skafferiet. Min typ av kärlek kostar inte 20:- på Konsum, men jag lägger mig inte i andras inköpslistor.
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP