Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga

Rosor i alla rosa nyanser
Täcker kistan
Genom det färgade glaset bakom krusifixet
Rasslar lövverket på en Lind
Sirener tjuter på avstånd
Då och nu möts surrealistiskt
Du e kall nu
Men våra hjärtan är varma för evigt
Linden liksom vinkar
Glad att äntligen slagit ut sin krona
Ljusgrön
Livfull
Du
Alltid rosa
Livfull
Med öppet hjärta
Champagne i sinne å hand
Du ville ro hela världen i land
Med upptåg av kärlek
Vi skrattar med tårar på kind
När du reser med en försommarvind




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-18 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP