Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RASISM VS MISANTROPI

De som när avsky eller avståndstagande
till vissa folkslag av sin neofobi och
kallar dessa onda
och mindervärdiga,
bör för ordningens skull byta ut ordet
"rasism" mot "misantropi"
eftersom alla folkslag tillhör en och
samma ras,benämnd :"Homo Sapiens"

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2018-05-20 11:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Det ska jag ta fasta på
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP