Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon på landet

Sjön glittrar genom björkarna
koltrastarna sjunger sin koleratur.
Jag sitter på terassen med en kopp kaffe
och skriver det här,
bara njuter




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-23 08:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att kunna tillvara ta
de små stunderna av
glädje ger lycka i livet!
;)
2018-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om en underbar start på dagen!
2018-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP