Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration De döende poeternas strand av Viksten


Poetens prestanda

Poetens stund på denna jord
är varken ond eller god
hon ger och tar
vad hon i språket har
elände och lycka blandat
utan krav på prestandat




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-23 21:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande!
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP