Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra

Mina döda vänner har inget med blommor att göra,
mina depressioner har inget med rödvin att göra,
min ångest har inget med höstlöv att göra,
Min förvirring har inget med Saturuns månar att göra,

min vänskap har bara med lojalitet att göra,
min tro har bara med hopp att göra,




Fri vers av styff_
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-24 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

styff_
styff_