Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(resväskor med avskurna chip händer är den mest läskiga tullen brottas med. …


Varnar för vaddig och antikristlig kontrollsystem.

 

 En berättelse i gråtens värld.

I världsdelen av skallen,
   fulla fåglar med vingar brutna av trötthet, från lik till lik.

 


- Det är inte lämpligt för djur och människor att vara utrustade med vaccinationer med chipinfusioner, "med dörren till döden genom att beräkna"

Fler och fler träffar på internetföretagare som betalar med ett handslag eftersom det också finns en hel del av den senaste lemmen.


Med en varning för anti-kristna chipkontrollsystem i handen kan du skada andras länder handel  med kunskapsöverföring om detaljhandeln i det anställda landet.

varning för antikristligt kontrollsystem
med chipé inopererad du kan skanna andra

då tiden kvar  över att få lov ser skymningen strömmar genom busken,
hjälper dig att tillbringa solnedgången
som en slagen fågel.


med tårar, prefaced i diamanter,
vad som strömmar över den sårade plexusen,
bort från tiden för förtvivlan
konfrontera ditt huvud mot
på gryningsljus
du kommer ihåg de smärtsamma minnena. I utseendet,

Med en maskros i hand av dålig smak sentimentalitet
Sött kex land
Förklara landet av kex


Det bo där vi föddes eller återföddes
  Fältet du såg
Ancestral tapperhet,
Dyrt välsignat land!



Då när tiden för 2018 passerade som en illusionist bland oss
och medan vi fortfarande kämpar som ilskna bröder i svepet
för vilken han först kom till egendomen med rätten till succession,
här i landet på där våra mammor och deras har släppt oss som värdelösa räkningar.

 

Många miljoner själar utan mänskligt eller djurvärde har blivit de som har blivit borttagna från hjärntrogen kristen tro…;.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-25 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP