Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symbolfråga.

Flagga på balkong.

Invandrarvänlig eller

exkluderande?




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-25 11:08



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Ja,låt oss glädjas åt att vi lever i ett fritt
och demokratiskt land,vare sig vi är födda
här eller utomlands.
Tack för kommentar!
Glad sommar! TBG.
2018-07-13

  Fulbergarn
Klar vi har en svensk flagga Norsken har både en Svensk och Norsk
2018-07-13

  lodjuret/seglare VIP
En del texter väcker fler frågor än de verkar ge svar. Antagligen går det att reagera på litet olika sätt, eller som 'inte se', 'inte vilja se' och undantaget, vilket det nu är, som skiter i att läsa in något slags budskap alls i saker som väl 'bara är'.
2018-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Vi har rätt att flagga med vår egen flagga.
Har invandrarna problem med det så får de vänja sig.
Man får ta seden dit man kommer.
Det är märkligt att svenskar är det enda folket på jorden som inte ska få vara stolta över sitt ursprung.
Själv är jag nationalist och patriot. Det står jag för. Och ingen PK-lobby kan ändra på det.
2018-05-29

  Marita Ohlquist VIP
Kan nog vara av båda varianterna!
Bra och tankeväckande text.
2018-05-25

  Öknens Ros VIP
Har en granne som kommer från Jordanien, han har en svensk flagga på sin balkong.
2018-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP