Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©Sten Wiking/licentia


NYRAKAD SOCIALCHEF

Han är allmänt känd som respek-
tabel kommunpolitiker,
gift med socialchefen i kommunen
och har en åttaårig dotter.

Han gillar nyrakat och vill alltid
att hans fru ska se ut som sin
åttaåriga dotter mellan benen.

Tydligen har hans fru börjat läcka
om deras sexualliv.

*
Genom ett anonymt tips till polisens
specialavd för bekämpning av barn-
pornografisk spridning på nätet,
identifierades kommunpolitikerns
dator och mobil på barnpornografisk
handel o vandel med bilder och filmer.

Det visade sig sedan att kommunpoli-
tikern var spindeln i ett internationellt
nätverk
med spridning av barnpornografiskt
material.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 390 gånger
Publicerad 2018-05-26 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP