Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mors dag, tweet.

Plocka blomma
gå till kyrkogården
sätta den där blomman
på mors grav

22 år sedan hon dog
saknar henne
saknar det där att ringa
och småprata lite
och att hon fattade.

Jag vet att jag inte är
inte har varit
och aldrig kommer att bli
en sådan mor.

Men jag är ju jag
och det får räcka.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-27 09:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det räcker ett bra stycke, du är du och ingen annan.
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP