Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE SISTA DAGARNA

alla dessa dagar

som bara måste gå

innan jag nått fram till

det mål som jag vill nå

allt är provisoriskt

här lever jag i tält

anden i mig jublar

och sjunger segersällt

 

LARZ GUSTAFSSON27/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2018-05-27 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pilgrimens vandring, inte den lättaste, men tryggaste!
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP