Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasy World

From a football fan
To a fantasy freak
From a ball virtuoso
To a virtual Brainiac
In Fantasy World
Ghostly characters are moving
From darkness to darkness
The space age is making
A U-turn back to
The middle ages




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-27 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar