Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer att gå över

Det kommer att gå över
har alla vänner sagt
hur jag ska klara detta
förstår jag inte alls
jag har inget hopp om att
någonsin
kunna sluta älska dig,
inget hopp om att
någonsin
sluta sakna dig
smärtan är så djup
min längtan är enorm

Mest är sorgen stilla
inga tårar fälls
plötslig kvider jag och frustar
och tårar väller upp
för emellanåt men ofta
slår en insikt till:
det här är mitt för alltid
min evighet
mitt liv
det är det här som är mitt öde
slutet av boken om mig




Bunden vers av AlanbellFee
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-28 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlanbellFee

Senast publicerade
Det kommer att gå över
* Se alla