Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grottekvarnen

Tidigt upp sent i säng
Stämpla in stämpla ut
Bil och båt
Volvo, villa, vovve
Slit och släp
Semestern morot men
Regn och rusk
Hopp om nästa




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-28 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar