Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkvällen

När dagen falnar och kvällens stillhet
Fyller himmel och äng och lund
Jag njuter lugnet i frid och frihet
På förstutrappan i stilla stund.
Blott svalors vingsus stör tankens flykt
Mot tid som kommer och tid som gått
Mot ljusa minnen och liv så tryggt
Mot sol och skuggor
Mot stort som smått




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-29 04:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar