Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång om frihet

Frihet
Att få tycka
Vad man vill
Om regimer
Där min inte får tycka
Vad man vill




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-29 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar