Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underhållningsvåldet i USA

Det skjuts och exploderar
Död och destruktion
Det goda mot det onda
Det virtuella våldet
Visar vägen under
Lördagsförmiddagarnas
Barnpassningsprogram




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-29 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar