Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritik på en opoetisk fråga, någon frågade mig igår på poeter.se”Vem är du, Är du singel?


Bekräftelserna och smörjmedlen.

 

*Mitt svar kan bli endast offentlig till den anonyme herrn eller damen,

  Svarar:

 -Det är möjligt att låsa upp vissa situationer, som länge varit spända och jag ska göra framsteg, och kan drömma om saker av större omfattning men det är en förbipasserad sak frågan allt i sin tid….

 

 Den som är en gång skuldsatt är aldrig fri!

(sade det f.d. statsminister Göran Persson )passar det på individ nivå eller land det får ni bestämma själv, ödet ….

 

Om jag  hade följt och gjort den kloka valen i dem lämpliga åren,

Det var länge sedan någon vile hämtar mig att åka utomlands antingen för att bli en affärspartner eller att ha ett par förhållande med, jag valde fattigdom och ärlighet och svenskhet vänskap.

-                 Du kan fatta ett viktigt beslut och ändra din tjänst, justera ditt civilstånd,

Låt inte sakerna gå ner!

Om du vill ha stabilitet…

 

Och jag valde gå i guds ärende och omvårda mina medborliga plikter.

Slutligen,  Jag är bara en vanlig svenska som lättar ej  på poeter.se efter en dejting med mina krångliga moderna mediala ord. Däremot med en mer klassisk svensk klingande svenska ord,  då läsa i längden bli bara tråkiga samma existentialism berättelser, Som också i ord kombinationer och sökerierer bl.a. diverse språk jag  själv går genom alla besvärjande  och obesvarade i jämförelse frågor om livet existens och varför länderna sublimerar och subimeinerar varandra med bollskit förklaringar.

Ibland ångrar jag saker skrivit ibland belönar mig själv med gratulationer i form av extra bit sweet cheesecake.

Men  jag här på poeter.se är absolut för skrivandes skull, och vill inte få upp bekräftelser, jag vet att Amerikanska biståndet beror på motståndets intensitet;




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-29 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett fenomenalt språkligt konststycke som praktiskt taget regnar av betydelser. Sen förstår jag att det pågår saker på poeter.se som jag inte vet något om. Och det budskapet går tydligt fram. Men sen kommer regnet. Det här kallar jag text, frihet, vilja. Mycket fint.
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP